zakelijke podcasts
Ondernemen

Zakelijke podcasts: deze moet je volgen!

Als ondernemer sta je nooit stil. Je reist van plek A naar plek B, gaat van meeting naar meeting en tussen al dat ondernemen door en het helpen van je klanten wil je je ook nog ontwikkelen. Maar je hebt helemaal geen tijd om al die boeken te lezen. Podcasts zijn de perfecte uitkomst. Handig als je in de trein of in de auto zit, even 10 minuten gaat wandelen buiten of als je ’s avonds eindelijk staat te koken voor je gezin. Probeer het eens. En dan vooral met deze podcasts!

De Ben Tiggelaar Podcast

Ben, ondernemer in hard en nieren, praat je in zijn podcasts bij over praktische lessen die je maar al te graag eerder had willen horen. Hij gaat met BNR in gesprek met inspirerende gasten die alles weten over persoonlijk leiderschap, effectief werkgedrag en een goede balans tussen je werk- en privéleven. Doordat elke gast zijn eigen verhaal heeft, is elke podcast aflevering weer een feestje om naar te luisteren.

De Psychologie van Succes podcast

Wat is succes nu eigenlijk? En hoe kan je dat bereiken? De twee topondernemers Tonny Loorbach en Albert Sonnevelt gaan elke week in gesprek en beantwoorden daarbij jouw vragen over persoonlijke ontwikkeling, geluk, het doorbreken van patronen en de groei van ondernemers en ondernemingen. Heb jij een brandende vraag? Stel hem en wie weet komt jouw vraag uitgebreid aan bod. Voor nu staan er al heel wat afleveringen klaar om te beluisteren. Laat je inspireren!

De IMU podcast

Dat Tonny Loorbach niet stil zit, weten we inmiddels. Hij heeft naast ‘De Psychologie van Succes podcast’ namelijk ook ‘De IMU podcast’ opgezet. Deze podcast is vooral heel tof als je zelf aan de slag gaat met online marketing. Maar wees niet ongerust: ook als je (nog) niet in het wereldje van de online marketing zit, is dit een hele fijne podcast om naar te luisteren. Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren wisselen elkaar af met mooie verhalen uit de praktijk en laten zien dat ook zij niet (direct en) overal een antwoord op hebben.

Artjanna’s Succesverhalen podcast

Speciaal voor de vrouwelijke ondernemers: deze podcast is opgezet door Artjana Harkhoe. Zij gaat elke week weer in gesprek met andere vrouwelijke ondernemers en laat je zien hoe je als vrouw sterk in je schoenen moet staan en hoe ook jij de top kan bereiken. De succesverhalen laten je inspireren en verrassen. Want ook jij kan het succes behalen dat je voor ogen hebt!

Goed met Geld podcast

Deze is voor de jonge ondernemers onder ons: de Goed met Geld podcast laat je zien hoe je met de juiste keuzes financiële vrijheid kan ervaren. Bas (van Fire The Boss) en Arjan (van Stoppen Voor Mijn Vijftigste) zijn echte millenials die op een humoristische, maar ook serieuze manier vertellen hoe je met geld om moet gaan zodat jij nooit meer in financiële problemen zit. Want iedereen wil uiteindelijk rijk worden, maar waarom? En hoe krijg je dat voor elkaar? Met inmiddels zo’n 40 afleveringen is er al genoeg te leren!

Werkgeluk Podcast

We willen allemaal geld verdienen en we willen allemaal vier keer per jaar op vakantie als ondernemer. Maar het is juist de tijd dat je aan het ondernemen bent die je gelukkig moet maken. Werkgeluk dus. In Werkgeluk podcast wordt duidelijk hoe mensen hun werkgeluk ervaren, vergroten, hoe je ruimte creëert voor persoonlijke ontwikkeling en hoe je de juiste balans tussen werk en privé creëert. Een echte aanrader!

Heb jij nog een podcast die mooi in dit rijtje past? Laat het ons dan weten! Zo kunnen we samen meer ondernemers helpen met hun zakelijke en persoonlijke ontwikkeling!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *